Zubna protetika

Zubna protetika je grana stomatologije kojom nadomještamo izgubljene zube, estetski korigiramo postojeće, odnosno poboljšavamo funkciju i estetski izgled zuba.

Svi naši radovi rezultat su sinergije između stomatološke ordinacije i zubotehničkog laboratorija

Zubne krunice i mostovi, zubne ljuskice i zubne proteze nazivaju se zubnom protetikom, a izrađuju se u našem ZUBOTEHNIČKOM LABORATORIJU u sklopu poliklinike.
Laboratorij unutar poliklinike garantira maksimalno uvažavanje želja pacijenata, ali i funkcionalnost i estetsku kvalitetu rezultata u najkraćem mogućem roku.

Zubne krunice

Zubna krunica ili zubna navlaka je fiksnoprotetski nadomjestak koji se izrađuje na prethodno pripremljenom zubu ili implantatu.

Zubni most

Zubni most je protetsko rješenje za nedostatak jednog ili više zubi. Zubni mostovi su protetski nadomjestak koji se sastoji od zubnih krunica koje su fiksno povezane u jednu cjelinu.

Zubne proteze

Mobilni ili kombinirani radovi pružaju odličnu rehabilitaciju čeljusti i vraćaju narušenu funkciju govora i zagriza, uz prikladnu estetiku.

  • Fiksna protetika

    Odnosi se na trajno fiksiranje protetike na prirodne zube ili implantate. U fiksnu protetiku spadaju zubne krunice, mostovi i proteze postavljene na zubne implantate.
  • Mobilna protetika

    U većini slučajeva se odnosi na mobilne proteze, a često se primjenjuje kod velikog gubitka zubne kosti koju nije moguće nadomjestiti kako bi se ugradili zubni implantati.
  • Dentalni laboratorij

    Naša poliklinika posjeduje vlastiti, vrhunskom tehnologijom opremljen zubotehnički laboratorij koji odrađuje tehnički i estetski najzahtjevnije zahvate brzo i efikasno.

Naručite se na prvi pregled

Prvi pregled uključuje besplatne konzultacije.

Naručite se

Savjetujte se sa stomatologom

Individualan pristup svakom pacijentu.

Ispunite upitnik

Što kažu naši pacijenti?

Svi su uvijek nasmijani i ljubazni. Sve pohvale timu. Preporučujem ih svima :)

Josipa Sever

Da mogu dala bih im 10! Sve od prvog kontakta telefonom do pozdrava na odlasku - besprijekorno! Stručnost, ljubaznost, profesionalnost, brzina kakvu još nikad nisam doživjela ali uz izuzetnu pomnost i pozornost na detalje. Pohvale cijelom timu. Ljubazne recepcionerke upotpunjuju jednu krasnu sliku ove poliklinike. Toplo preporučujem!

Laila Perić

Prepustite brigu Vašeg osmijeha kvalificiranom osoblju naše Poliklinike

Specijalizirani liječnici će Vam preporučiti najbolje rješenje za trenutnu situaciju.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.