Stopa Uspješnosti Implantoloških Zahvata

Imamo sreće da se bavimo granom medicine koja je okarakterizirana kao sigurnija od ostalih. Tu činjenicu možemo pripisati tome što se sve svodi na kvalitetu usluge koju pružamo.
20/2/2024

Imamo sreće da se bavimo granom medicine koja je okarakterizirana kao sigurnija od ostalih. Tu činjenicu možemo pripisati tome što se sve svodi na kvalitetu usluge koju pružamo.

Ako je naša stručnost na razini, a materijal s kojim radimo vrhunski onda strahu mjesta nema.

Znanje je tu, iskustvo se prenosi preko tri desetljeća i čini nam se da je to formula kojom garantiramo uspjeh.

Sve implantološke zahvate izvodi stručni tim oralnih kirurga specijaliziranih za koštanu rekonstrukciju, a postotak uspješnosti njihovih radova je iznad 98%.

Mogućnost da implantat bude odbačen od strane našeg tijela praktički je nepostojeća.

I u slučaju da dođe do tako nečega, većinu tih slučajeva možemo pripisati zdravlju (tj. nezdravlju) pacijenta.

Iako svi pacijenti podliježu ispunjavanju liječničkog upitnika prije samog procesa, neke su situacije jednostavno nepredvidive i ovise od osobe do osobe ili je njihovo zdravstveno stanje doživjelo promjenu bez njihovog znanja.

Prirodno je da se postotak neuspjeha (odbačaja) povećava i s godinama.

Osobe iza 60. godine podložnije su problemima s implantatima, ali da Vas razuvjerimo čim prije, taj je broj statistički manji od problema koje implantatu može prouzrokovati dijabetes ili neuravnoteženost razine estrogena.

Istraživanja su pokazala kako loša oralna higijena ima loš utjecaj po naše zdravlje, od srčanih problema, moždanog udara, dijabetesa pa čak i da može biti uzročnik pojedinim vrstama raka.

Imajući sve te informacije u vidu, dolazimo do jednostavnog zaključka kako očuvanjem oralne higijene zadržavamo razinu zdravlja u cijelom tijelu.

Svi materijali korišteni u našoj zubnoj poliklinici u Zagrebu, proizvodi su visoke kvalitete, ali na Vama je da vodite brigu o njima.

S preko 35 godina iskustva na području implantologije, tim Poliklinike Kustec s ponosom i danas kao redovne pacijente prima one koji su prije navedenih 20ak godina po prvi puta stavili implantat i dan danas su zadovoljni s pruženom uslugom.

Rado ćemo istaknuti da kvaliteta materijala koje koristimo igra veliku ulogu, ali mišljenja smo da naši specijalisti koji iza sebe imaju preko 10 000 implantatskih slučajeva u vlastitim radnim karijerama igraju ključnu ulogu u cijelom procesu.

S tolikim iskustvom na leđima, kvaliteta i vjerojatnost uspjeha postaju skoro pa i neupitni.

Za istaknuti je kako nakon samog zahvata dolazi razdoblje velikog opreza, ukratko, navike Vam se moraju drastično promijeniti i želite li zadržati novi osmijeh, morat će te i uložiti u njega.

Neposredno nakon zahvata, na Vama je da otekline pokušate zadržati na minimumu. Ledite ih u intervalima od 15 minuta te 24h nakon operativnog zahvata pomalo ispirite usta vodicom te pokušajte s uvođenjem četkanja u novu rutinu.

Prva 24h su kritična i protežu se na prva 3 dana nakon same operacije.

Klonite se alkoholnih pića i pušenja barem u tom razdoblju jer ćete konzumacijom istih usporiti tako Vam potrebni oporavak.

Stručni tim Zagrebačke stomatološke poliklinike Kustec poziva Vas da nas posjetite i nakon zahvata kako bismo uklonili bilo kakvu moguću potencijalnu sumnju i kako bismo Vam redovnim kontrolama pomogli u očuvanju novog osmijeha.

Sigurnost u pruženi rad govori sama za sebe i nije bez razloga da garantiramo kvalitetu i prije, a i daleko nakon što radovi budu gotovi.

Autor: dr. med. dent. Ivan Kustec

Prenota la tua visita

La prima visita è senza impegno e include una consulenza con i nostri specialisti. Richiedi un appuntamento con il nostro modulo online.
PRENOTA ORA

Prvi posjet je besplatan

Prvi posjet je besplatan i uključuje besplatne konzultacije. Zatražite konzultacije ili termin putem našeg online obrasca.
ZAKAŽITE TERMIN SADA

Iscriviti alla nostra Newsletter

Thank you! Keep an eye on your inbox for updates.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Prijavite se na naš newsletter

Hvala vam! Pratite svoju pristiglu poštu za ažuriranja.
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.

Prenota la tua visita

La prima visita è gratuita e include una consulenza gratuita. Richiedi un appuntamento con il nostro modulo online.
PRENOTA ORA

Prvi posjet je besplatan

Prvi posjet je besplatan i uključuje besplatne konzultacije. Zatražite konzultacije ili termin putem našeg online obrasca.
ZAKAŽITE TERMIN SADA

Prenota la tua visita

La prima visita è gratuita e include una consulenza gratuita.
Custom CSS
Grazie!
Il tuo messaggio è stato inviato.
Qualcosa è andato storto. Si prega di riprovare.

Zatražite svoj termin

Prvi posjet je besplatan i uključuje besplatne konzultacije.
Custom CSS
Hvala! Vaša poruka je poslana.
Nešto je pošlo po zlu. Molim te pokušaj ponovno.