Anti-age koncept s potpisom dr. Aleksandra Milenovića

Zagrebačka Poliklinika KUSTEC, osim usluga dentalne medicine, nudi i mnogo provjerenih metoda s područja estetske kirurgije koje se primjenjuju u različitim kombinacijama, individualno, s naglaskom na prirodnom izgledu pacijenta.

„U Poliklinici Kustec nastojimo postići to da nakon svakoga estetskog zahvata izgled pacijenta bude prirodan, mlađi i svježiji, a da pritom okolina nema dojam da je pacijent operiran“, kaže doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, voditelj Odjela za estetsku kirurgiju u Poliklinici KUSTEC.

Dr. Milenović razvio je uspješnu anti-age koncepciju pomlađivanja, o čemu svjedoče mnoge njegovi pacijenti.

Dr. Aleksandar Milenović, ističe: Pomlađivanje pacijenata ono je što se uvijek traži i očekuje, ali mi takvim zahvatima ne pristupamo bezuvjetno.

Svaki uspješan estetski kirurg mora za svog pacijenta znati pažljivo odabrati pravi omjer u kombiniranju operativnih i konzervativnih metoda. Inzistiramo na prirodnom izgledu, ali jednako tako i na znanstvenom pristupu svakom pacijentu.“

Svakom se pacijentu mora pristupiti vrlo individualno i osmisliti „strategija“ primjerena samo njemu, te odrediti kombinacija različitih metoda kojima će njegovo lice i tijelo dobiti mladenačku svježinu.

„U razgovoru s pacijentom sugeriramo metode i zahvate koji možda i nisi bili njegov prvi izbor, ali mi preporučujemo one koje će osigurati ljepotu i formu te zadržati prirodan izgled“, kaže dr. Milenović.

U Poliklinici KUSTEC možete dobiti savjet za bilo koji estetski problem: od aplikacija filera i botoxa, preko liposukcije do najkompleksnijih kirurških zahvata.

Stručan i znanstveni pristup s estetskim ciljem plastičnu kirurgiju podiže na višu razinu.

Stručnjaci Poliklinike KUSTEC tako svojim klijentima pružaju vrhunsku uslugu u skladu s europskim standardima i postignućima.

Dr. Aleksandar Milenović sudjelovao je kao predavač na više od 100 domaćih i svjetskih kongresa.

Uza specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije dr. Milenović završava i subspecijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata.

Teorijski i praktično educirao se u vrhunskim centrima plastične kirurgije u New Yorku, Glasgowu, Londonu i Beču.

Član je Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata i Europskog društva za kraniomaksilofacijalnu kirurgiju.

Iskustvom u oblikovanju zdravog, svježeg i vedrog izgleda dr. Milenoviću razvio je prepoznatljiv kirurški rukopis, a njegov je potpis jamstvo vrhunskog estetskog zahvata.

Poliklinika KUSTEC tako je svojoj vrhunskoj dentalnoj usluzi pridodala još jednu, s područja estetske kirurgije, čime se svrstava među klinike koje nude vrhunska svjetska postignuća u toj grani medicine.

 

Autor:  doc. dr. sc. Aleksandar Milenović

Prijavite se na naš newsletter

  • Prijavom na newsletter prihvaćate da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu.