Anti-age koncept s potpisom dr. Aleksandra Milenovića

Zagrebačka Poliklinika KUSTEC, osim usluga dentalne medicine, nudi i mnogo provjerenih metoda s područja estetske kirurgije koje se primjenjuju u različitim kombinacijama.
20/2/2024

Zagrebačka Poliklinika KUSTEC, osim usluga dentalne medicine, nudi i mnogo provjerenih metoda s područja estetske kirurgije koje se primjenjuju u različitim kombinacijama, individualno, s naglaskom na prirodnom izgledu pacijenta.

„U Poliklinici Kustec nastojimo postići to da nakon svakoga estetskog zahvata izgled pacijenta bude prirodan, mlađi i svježiji, a da pritom okolina nema dojam da je pacijent operiran“, kaže doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, voditelj Odjela za estetsku kirurgiju u Poliklinici KUSTEC.

Dr. Milenović razvio je uspješnu anti-age koncepciju pomlađivanja, o čemu svjedoče mnoge njegovi pacijenti.

Dr. Aleksandar Milenović, ističe: Pomlađivanje pacijenata ono je što se uvijek traži i očekuje, ali mi takvim zahvatima ne pristupamo bezuvjetno.

Svaki uspješan estetski kirurg mora za svog pacijenta znati pažljivo odabrati pravi omjer u kombiniranju operativnih i konzervativnih metoda. Inzistiramo na prirodnom izgledu, ali jednako tako i na znanstvenom pristupu svakom pacijentu.“

Svakom se pacijentu mora pristupiti vrlo individualno i osmisliti „strategija“ primjerena samo njemu, te odrediti kombinacija različitih metoda kojima će njegovo lice i tijelo dobiti mladenačku svježinu.

„U razgovoru s pacijentom sugeriramo metode i zahvate koji možda i nisi bili njegov prvi izbor, ali mi preporučujemo one koje će osigurati ljepotu i formu te zadržati prirodan izgled“, kaže dr. Milenović.

U Poliklinici KUSTEC možete dobiti savjet za bilo koji estetski problem: od aplikacija filera i botoxa, preko liposukcije do najkompleksnijih kirurških zahvata.

Stručan i znanstveni pristup s estetskim ciljem plastičnu kirurgiju podiže na višu razinu.

Stručnjaci Poliklinike KUSTEC tako svojim klijentima pružaju vrhunsku uslugu u skladu s europskim standardima i postignućima.

Dr. Aleksandar Milenović sudjelovao je kao predavač na više od 100 domaćih i svjetskih kongresa.

Uza specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije dr. Milenović završava i subspecijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata.

Teorijski i praktično educirao se u vrhunskim centrima plastične kirurgije u New Yorku, Glasgowu, Londonu i Beču.

Član je Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata i Europskog društva za kraniomaksilofacijalnu kirurgiju.

Iskustvom u oblikovanju zdravog, svježeg i vedrog izgleda dr. Milenoviću razvio je prepoznatljiv kirurški rukopis, a njegov je potpis jamstvo vrhunskog estetskog zahvata.

Poliklinika KUSTEC tako je svojoj vrhunskoj dentalnoj usluzi pridodala još jednu, s područja estetske kirurgije, čime se svrstava među klinike koje nude vrhunska svjetska postignuća u toj grani medicine.

Autor:  doc. dr. sc. Aleksandar Milenović

Prenota la tua visita

La prima visita è senza impegno e include una consulenza con i nostri specialisti. Richiedi un appuntamento con il nostro modulo online.
PRENOTA ORA

Prvi posjet je besplatan

Prvi posjet je besplatan i uključuje besplatne konzultacije. Zatražite konzultacije ili termin putem našeg online obrasca.
ZAKAŽITE TERMIN SADA

Iscriviti alla nostra Newsletter

Thank you! Keep an eye on your inbox for updates.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Prijavite se na naš newsletter

Hvala vam! Pratite svoju pristiglu poštu za ažuriranja.
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.

Prenota la tua visita

La prima visita è gratuita e include una consulenza gratuita. Richiedi un appuntamento con il nostro modulo online.
PRENOTA ORA

Prvi posjet je besplatan

Prvi posjet je besplatan i uključuje besplatne konzultacije. Zatražite konzultacije ili termin putem našeg online obrasca.
ZAKAŽITE TERMIN SADA

Prenota la tua visita

La prima visita è gratuita e include una consulenza gratuita.
Custom CSS
Grazie!
Il tuo messaggio è stato inviato.
Qualcosa è andato storto. Si prega di riprovare.

Zatražite svoj termin

Prvi posjet je besplatan i uključuje besplatne konzultacije.
Custom CSS
Hvala! Vaša poruka je poslana.
Nešto je pošlo po zlu. Molim te pokušaj ponovno.