IMPLANTOLOGIJA - IMPLANTACIJA ZUBA

U potrazi ste za boljom kvalitetom života i većim samopouzdanjem? Svakodnevno se borite s bolovima u žvačnom zglobu? Niste zadovoljni sadašnjim zagrizom zbog prevelikog gubitka zubi u ustima ili jednostavno želite nadoknaditi samo jedan izgubljeni zub? U tim slučajevima implantati predstavljaju jedino dostojno rješenje, kako funkcionalno, tako i estetsko.

Dentalni laboratorij

Posjedujemo vlastiti, vrhunskom tehnologijom opremljen laboratorij koji odrađuje tehnički i estetski najzahtjevnije zahvate brzo i efikasno.

Vrste implantata

U Poliklinici Kustec oslanjamo se na BIOmet3i tehnologiju, koji je svjetski lider u proizvodnji implantanata, švicarski Nobel i na talijanski DentalTech.

Prednosti All on 4

Smanjenje broja implantata, brzina zahvata, oporavak nakon nekoliko dana, mogućnost ugradnje i kod pacijenata s nedostatkom kosti.

Prepustite brigu Vašeg osmijeha kvalificiranom osoblju naše Poliklinike

Specijalizirani liječnici će Vam preporučiti najbolje rješenje za trenutnu situaciju.

Zubni implantati

Zubni implantat je umjetni nadomjestak, koji predstavlja zamjenu za izgubljeni zub. Ugrađuje se u gornju i/ili čeljust s namjerom da oponaša funkcionalne karakteristike prirodnog korijena zuba.

All on 4

Tehnika kod koje je zahvaljujući stavljanju implantata pod određenim kutem moguće stavljanje fiksnog provizornog mosta u roku od 24 sata nakon stavljanja 4 implantata po čeljusti.

Savjetujte se sa stomatologom

Individulan pristup svakom pacijentu

Naručite se na prvi pregled

Prvi pregled uključuje besplatne konzultacije