Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je dovedena do savršenstva i estetski i funkcionalno te uključuje zahvate kao što su čišćenje zubnog kamenca, zubne ljuskice i izbjeljivanje zubi.

Estetska stomatologija je interdisciplinarna grana stomatologije koja ujedinjuje gotovo sva područja dentalne medicine, a podrazumijeva oralnu rehabilitaciju koja maksimalno zadovoljava estetske zahtjeve pacijenta.

Čišćenje zubnog kamenca

Uklanjanje kamenca ultrazvučnim aparatom i poliranje posebnim četkicama i profilaktičkim pastama za poliranje je najjednostavnija metoda uklanjanja obojenja.

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zuba je tretman koji pomaže uklanjanju mrlja koje se svaki dan pojavljuju na zubnoj površini zbog namirnica koje svakodnevno konzumiramo.

Zubne ljuskice

Ljuskice za zube su tanke, individualno izrađene ljuskice koje prekrivaju prednji dio zuba korigirajući tako njegove nedostatke.

  • Savršen osmijeh

    Na prvom mjestu je zdravlje zubi. Lijep osmijeh najbolji je pokazatelj zdravlja, ali i ključ lijepog i mladenačkog izgleda, u poslovnom i privatnom životu.
  • Svijetli i lijepi zubi pomažu vam podići samopouzdanje i unutarnju ravnotežu. Cijeli proces estetske stomatologije nije samo postizanje savršenog osmijeha, već i održavanje istog.
  • Koristimo inovativne tehnologije i kvalitetne materijale za postizanje i održavanje zdravog i bijelog osmijeha. Sve metode estetske stomatologije su neinvazivne, bezbolne i brze.

Naručite se na prvi pregled

Prvi pregled uključuje besplatne konzultacije.

Naručite se

Savjetujte se sa stomatologom

Individualan pristup svakom pacijentu.

Ispunite upitnik

Što kažu naši pacijenti?

Istaknula bih ljubaznost, brigu o pacijentu , profesionalnost i ljudskost prije svega. Dragi domaćini, lijep ugođaj i atmosfera.

Josipa Lopar

Sve pohvale osoblju poliklinike. Danas sam bila prvi put ali sigurno ne i zadnji. Hvala vam od srca.

Angel Marijić Mimić

Prepustite brigu Vašeg osmijeha kvalificiranom osoblju naše Poliklinike

Specijalizirani liječnici će Vam preporučiti najbolje rješenje za trenutnu situaciju.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.