Stomatološke usluge

Stomatologija je nadležna za liječenje pacijenata s bolestima usne šupljine. Naši doktori stavljaju naglasak na individualan pristup pacijentu. Radimo s najnovijom tehnologijom koja nam pomaže u izradi raznih naprava i postavljanja umjetnih materijala kojima se nadoknađuju izgubljeni zubi.

Implantologija

Zubni implantati predstavljaju jedinu dostojnu zamjenu. Dentalna implantologija u Poliklinici Kustec pruža rješenja za sve oblike bezubosti te predstavlja idealno rješenje za osobe nezadovoljne zubnom protezom.

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija sastoji se od niza kirurških zahvata sa svrhom poboljšanja nepovoljnih anatomskih i bioloških situacija. Ova grana stomatologije obuhvaća različite kirurške zahvate u oralnoj šupljini pacijenta.

Zubna protetika

Zubna protetika je grana stomatologije kojom nadomještamo izgubljene zube, estetski korigiramo postojeće odnosno poboljšavamo funkciju i estetski izgled zuba pomoću zubnih krunica, mostova, ljuskica i proteza.

Konzervativna stomatologija i endodoncija

Uklanjanje kamenca i plaka, liječenje zubi od karijesa, sanacija zubi ispunima (plombama), sanacija zubi inlay i onlay nadomjescima su elementarni stomatološki zahvati.

Ortodoncija

Ortodoncija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom, prevencijom i ispravljanjem nepravilnog položaja zubi, te nepravilnog odnosa između gornje i donje čeljusti.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je interdisciplinarna grana stomatologije koja ujedinjuje gotovo sva područja dentalne medicine, a podrazumijeva oralnu rehabilitaciju koja maksimalno zadovoljava estetske zahtjeve pacijenta.

Dječja stomatologija – pedodoncija

Dječja stomatologija ili pedodoncija zahtjeva poseban pristup, drugačije materijale i alate rada. Uključuje mjere preventivne stomatologije (pečaćenje fisura, edukaciju o oralnoj higijeni, fluoridaciju), te zahvate na mliječnim i mladim trajnim zubima.

Ostale stomatološke usluge

Želite se potpuno i bez straha prepustiti stomatologu? To je moguće uz svjesnu sedaciju. Pacijent je budan, bez straha i boli tijekom cijelog zahvata.

 • Vrhunski tim stručnjaka

  Dr. Mirjana Kustec Pribilović
  predvodi iskusan tim doktora stomatologije koji pružaju individualan pristup svakom pacijentu, a zadovoljan i nasmijan pacijent naš je imperativ.
 • 7 modernih ordinacija

  Najsuvremenije stomatološke ordinacije, vrhunska tehnička opremljenost, dentalni laboratorij i dugogodišnje jamstvo na implantate i protetske radove.
 • Dentalni laboratorij

  Naša poliklinika posjeduje vlastiti, vrhunskom tehnologijom opremljen zubotehnički laboratorij koji odrađuje tehnički i estetski najzahtjevnije zahvate brzo i efikasno.

Naručite se na prvi pregled

Prvi pregled uključuje besplatne konzultacije.

Naručite se

Savjetujte se sa stomatologom

Individualan pristup svakom pacijentu.

Ispunite upitnik

Što kažu naši pacijenti?

Svi su uvijek nasmijani i ljubazni. Sve pohvale timu. Preporučujem ih svima :)

Josipa Sever

Uvijek nasmijano i ljubazno osoblje, a ekipa vrhunska, ekspeditivna, stručna i profesionalna. Apsolutna preporuka!

Predrag Vurušić

Sve pohvale osoblju poliklinike. Danas sam bila prvi put ali sigurno ne i zadnji. Hvala vam od srca.

Angel Marijić Mimić

Istaknula bih ljubaznost, brigu o pacijentu , profesionalnost i ljudskost prije svega. Dragi domaćini, lijep ugođaj i atmosfera.

Josipa Lopar

Čuo sam sve najbolje o Poliklinici Kustec od svojih prijatelja, stručnost, kompetentnost i usluga na nivou! :)

Miro Kasumović

Prepustite brigu Vašeg osmijeha kvalificiranom osoblju naše Poliklinike

Specijalizirani liječnici će Vam preporučiti najbolje rješenje za trenutnu situaciju.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.