Brinemo o vašoj sigurnosti i zdravlju

Ovdje smo za vas!

Poliklinika Kustec nastavlja s radom u punom opsegu svojih aktivnosti od 27.4.2020. uz pojačane mjere sigurnosti i zdravstvene zaštite. Radno vrijeme poliklinike je od ponedjeljka do petka, 9:00 – 19:00 sati.

Poliklinika Kustec

U poliklinici Kustec sigurnost i zaštita pacijenata, kao i djelatnika su oduvijek bili apsolutni prioritet.

Od samog početka našeg rada, poseban naglasak smo stavljali na visoke zdravstveno – higijenske standarde. Sukladno novonastaloj situaciji s COVID-19 virusom, prema preporuci Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo uveli smo dodatne mjere i protokole sa svrhom 100%-tne zaštite od COVID-19.

 

Sterilizacija i dezinfekcija radnih površina

Primjenjuju se najviši svjetski standardi sterilizacije i dezinfekcije svih prostorija, radnih površina, instrumenata te vode i zraka.

Liječnici u našoj klinici koriste svu propisanu zaštitnu opremu, jednokratne kute, jednokratne rukavice, jednokratne maskice, jednokratna pokrivala za glavu i sterilizirane vizire koji prekrivaju cijelo lice liječnika.

 

Dolazak u polikliniku

Uveli smo dodatne protokole zaštite kao što su posebni punktovi za dezinfekcija ruku osoba koje ulaze u polikliniku, precizan raspored pacijenata kako nebi došlo do zadržavanja u zajedničkim prostorijama, po jedan pacijent u čekaonici, te ostale mjere koje propisuje ministarstvo zdravstva.