Povećanje usana – hijaluronska kiselina

Povećanje usana injekcijskom tehnikom pomoću hijaluronske kiseline je najzastupljenija metoda estetskog povećanja usana jer je tehnički najlakše izvediva, najkraće traje, a rezultati su predvidljivi i dugo traju.

Estetika lica

 

OBNOVLJENA LJEPOTA

U Poliklinici Kustec odabrali smo hijaluronsku kiselinu Juvederm Ultra, jednostavan i nježan tretman za neposredno i trajno smanjenje bora i povećanje usana. To je jedini filer s hijaluronskom kiselinom koji sadrži lidokain zahvaljujući kojem je ovaj zahvat bezbolan. Ovaj filer je certificiran od strane FDA.

 

DUGOTRAJAN UČINKAK

Juvederm Ultra garantira dugotrajan učinak, mlađi i zdraviji izgled do godinu dana od tretmana. To je jedini dostupan filer koji sadrži hijaluronsku kiselinu s anestetikom. Rezultati kliničkih istraživanja pokazala su da 75% pacijenata koji se podvrgavaju tretmanu Juvederm Ultra osjećaju manje boli u odnosu na filere koji ne sadrže lidokain. Juvederm Ultra hijaluronska kiselina se stavlja na usne i bore pomoću tanke injekcije.

Povećanje usana

 

HIJALURONSKA KISELINA

Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja nastaje u tijelu. Njena glavna funkcija je olakšati hidrataciju a time i ton kože. Tijelo svaki dan proizvodi i mijenja trećinu hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u tijelu.
Ova kiselina se također koristi tijekom kirurških zahvata na očima i na tkivu. Hijaluronska kiselina u Juvedermu nije životinjskog podrijetla i klinički je obrađena kako bi se zagarantirao prirodan i dugotrajan rezultat.

Radi se o sigurnoj tvari koju tijelo upija bez ikakvih nuspojava i stoga se može konstantno koristiti s izvrsnim rezultatima.

Hijaluronska kiselina se najviše koristi za oblikovanje i povećanje usana. Tretman hijaluroske kiseline na usnama je jednostavan i bezbolan. Tretman traje 15 do 30 minuta ovisno o dijelovima koji se tretiraju injekcijama hijaluronske kiseline.

 

 

U našoj poliklinici veliki naglasak stavljamo na visoku estetiku i kvalitetu koja garantira uvijek savršene rezultate.

Javite nam se za besplatne konzultacije!