Estetika osmijeha

Posve je prirodno da s godinama naša koža postaje manje elastična, svježa i mladolika kao što je nekada bila. I dok vama godine ne možemo vratiti, dobra vijest je da možemo vašem licu.

Uz pomoć najnovije tehnologije i naših vrhunskih stručnjaka, u samo nekoliko minuta možemo vam vratiti sklad i prirodno svježi izgled lica. I to u potpunosti bezbolno!

Estetika lica

 

HIJALURONSKI FILERI

Hijaluronski fileri djeluju tako da popunjavaju bore i suptilno definiraju izgled lica. Sadrže hijaluronsku kiselinu čija je molekularna struktura jednaka onoj što ju stvara naše tijelo stoga se njihovim ubrizgavanjem koži vraća svježina i mladenački izgled.

U Poliklinici Kustec koristimo dermalne filere marke Restilan i Juvederm, a mogu se koristiti za nazolabijalne bore, jagodice, obraze, bore oko očiju, čela, vrata kao i za popunjavanje usnica i korekciju kontura brade.

Zahvat traje 30-ak minuta, minimalno je invazivan i gotovo bezbolan, a rezultati nakon prve aplikacije traju oko 6 mjeseci, ovisno o strukturi i apsorpciji kože.

Hijaluronski fileri

 

BOTOX

Tretman botoxom danas je jedan od najpopularnijih tretmana kada se priča o estetici lica. Jednostavan i neinvazivan, a s prirodnim i svježim rezultatima postaje sve korišteniji i među muškom populacijom.

Proizveden pomoću bakterije Clostridium botulinum smatra se prirodnim pročišćenim proteinom te se najčešće koristi za tretiranje bora na području čela i bora smijalica.

Trajanje samog zahvata je svega nekoliko minuta, a djelovanje preparata je lokalizirano samo na mjesta na koja je injiciran. Ovisno o strukturi kože, rezultat može potrajati i do 6 mjeseci.

Botox

 

PRP TRETMAN

CELLULAR MATRIX je nova, inovativna metoda iz Švicarske tvrtke Regenlab za pomlađivanje kože lica i ostalih dijelova tijela, a koristi sinergijski učinak plazme bogate trombocitima.

U estetskoj medicini koristi se već više od 25 godina kao dodatak koži, a dokaz djelotvornosti i sigurnosti je više od 20 milijuna tretmana.

Plazma bogata trombocitima (A-PRP) izvađena iz vlastite pacijentove krvi koristi se u estetskoj kirurgiji, ortopediji i stomatologiji.
Povećava proizvodnju kolagena, poboljšava elastičnost, boju i debljinu kože. Stimulira diferencijaciju i proliferaciju matičnih stanica, aktivira angiogenezu (stvaranje novih krvnih žila) i dodaje koži voluminozni efekt.

Tretman se izvodi brzo i jednostavno. Neki efekti vidljivi su odmah, a neki kroz stvaranje novog kolagena i elastina tijekom slijedećih tjedana i mjeseci.

Koža se revitalizira, postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa.

 

SILHOUETTE KONCI

Silhouette Soft konci za lifting lica nova su tehnologija koja prkosi gravitaciji. Njihova namjena je učinkovito podizanje prvih znakova opuštanja kože lica pomoću dvosmjernih resorptivnih niti, bez invazivnih zahvata, prirodno, diskretno i elegantno, bez boli i dugog vremena oporavka.

Nakon umetanja niti, lagano se pritišće tretirano područje, oblikujući na taj način površinu kože koja postaje vidljivo podignuta.

Polilaktična kiselina (PLA), koja je osnovni sastojak niti, je polimer posebno biokompatibilan s ljudskim tkivom te biorazgradiv. Nakon umetanja niti, poliaktična kiselina djeluje na dublje slojeve kože i prirodno stimulira tijelo na proizvodnju vlastitog kolagena.

To djelovanje, koje se nastavlja kroz vrijeme, pomaže u povećanju volumena obješenog područja kože i postepeno prirodno obnavlja oblik lica. Rezultati ovog tretmana traju 2 do 3 godine, ovisno o primarnoj kvaliteti i stanju kože te brzini apsorpcije.

Silhouette niti

 

NON PREP LJUSKICE

Novi osmijeh bez brušenje u samo jednoj posjeti? Moguće je!

“Non prep” kompozitne ljuskice izrađene injekcijskom tehnikom rješavaju estetske nedostatke, ali i funkcionalnost zubi. Injekcijska tehnika je rješenje za nepravilnosti poput nezadovoljavajuće boje, veličine ili razmaka, a da pritom Vaši prirodni zubi ostanu očuvani.

bez boli,
✔ bez brušenja,
✔ brzo i kvalitetno rješenje,
✔ prirodan izgled

Non prep ljuskice

 

IZBJELJIVANJE

Izbjeljivanje zuba je tretman koji pomaže uklanjanju mrlja koje se svaki dan pojavljuju na zubnoj površini zbog namirnica koje svakodnevno konzumiramo. Riječ je o tretmanu koji je s vremenom postao dosta popularan jer značajno poboljšava izgled zubiju uz minimalne muke i troškove.

U Poliklinici Kustec koristimo tehniku izbjeljivanja ZOOM lampom i BOOST izbjeljivanje.

Samo trajanje ovog zahvata je od 30 do 90 minuta, ovisno o korištenoj metodi i aktivnom sastojku. Što je veća koncentracija aktivnog sastojka, kraće će biti trajanje tretmana.

Izbjeljivanje zubi

U našoj poliklinici veliki naglasak stavljamo na visoku estetiku i kvalitetu koja garantira uvijek savršene rezultate. Javite nam se za besplatne konzultacije!